Over RVSbevestigingen.nl

Gratis verzending in Nederland vanaf 75€
Snelle levering van uw bestelling
Keuze in aantallen bij verschillende producten
Scherpe prijzen door eigen import
Bouw-Industrie-Maritiem
Voor particuliere en zakelijke klant

Officieel lid van Stichting Webshop Keurmerk

RVSbevestigingen.nl
RVSbevestigingen.nl is uw partner op het gebied van roestvaststalen bevestigingsmaterialen en toebehoren. Wij leveren top kwaliteit in alle maten tegen zeer scherpe prijzen.
Bouten, moeren, ringen, schroeven en zelfs een compleet Maritiem assortiment…..enorme keuze dus in de kwaliteit A2 en A4 !
U heeft keuze in de aantallen voor een groot gedeelte van het programma.....van een volle verpakking tot enkele stuks………
U vindt in deze webshop ons ruime assortiment. Mocht u vragen hebben over onze producten of speciale wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag. 
De technische webshop
RVSbevestigingenl.nl is een technische webshop met een zeer ruim assortiment op het gebied van roestvaststalen bevestigingen. 
Bouten, moeren, ringen, schroeven, parkers, maar ook HSS boren, draad-en snijgereedschap, klikankers en een professioneel MARITIEM assortiment…..te veel om op te noemen.
Een zeer breed aanbod voor Bouw-Industrie- Maritiem !
De klanten van RVSbevestigingen.nl
Wij leveren aan de professionele en de particuliere gebruiker. Dit kunnen zijn  constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmerbedrijven, houtconstructiebedrijven, watersportwinkels, diverse dealers en wederverkopers. 
Maar ook de particuliere consument is van harte welkom!
Waarom RVSbevestigingen?
Het prijsverschil met traditionele bouwmarkten is vaak doorslaggevend , onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels en bouwmarkten. 
Daarnaast is het assortiment erg breed. Als laatste kunnen wij vaak snel producten leveren die anders bijna nergens verkrijgbaar zijn of lange levertijd hebben.
Trots
Als u bij ons bestelt , dan ervaart u gedrevenheid en affiniteit. We kennen al onze producten , en adviseren u graag. Heeft u een vraag, of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.
RVSbevestigingen.nl.  sterk in A2 en A4 kwaliteit !

Het RVSbevestigingen.nl team