Klantenservice
 
Snelle en betrouwbare service
RVSbevestigingen.nl is uw betrouwbare leverancier van RoestVastStalen bevestigingsmaterialen en toebehoren. Breed assortiment, scherpe prijzen en hoge kwaliteit is ons motto. De meeste zaken kunt u direct regelen op onze website. Uiteraard kunt u ons ook via telefoon, post, of e-mail bereiken. Antwoord krijgt u altijd en snel. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over RVSbevestigingen.nl.

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur


Verzendkosten
Bij RVSbevestigingen.nl zijn de verzendkosten 6,95€ binnen Nederland. Boven de 75€ word uw bestelling altijd gratis verzonden (binnen Nederland).

Levertijd

Is het artikel voorradig, dan is de levertijd 1-2 werkdagen meestal heeft u het binnen 24 uur in huis. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan bestellen wij het voor u bij een van onze leveranciers. De levertijd ligt dan tussen de 3-5 werkdagen. Het kan voorkomen dat we de verwachte levertijd niet gaan halen. Indien je bestelling een langere levertijd heeft dan vooraf aangegeven, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten via de e-mail of telefoon.

Garantie
Op de producten van RVSbevestigingen geldt een garantie termijn van 1 jaar.

Betaalmethoden
Bij RVSbevestigingen.nl zijn er de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL
U rekent de aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internet-betaalomgeving. Uw bestelling word zo spoedig mogelijk na de betaling verzonden.

Creditcard

Het is ook mogelijk om te betalen via creditcard. Wij accepteren creditcards van Mastercard en Visa. Creditcard betalingen zijn bij ons veilig, snel en brengen geen extra kosten met zich mee.
We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Achteraf betalen
U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen bij RVSbevestigingen.nl. Achteraf betalen is gemakkelijk en veilig echter brengt kosten met zich mee ! U ontvangt binnen enkele dagen na het ontvangen van uw bestelling een digitale factuur. Vanaf dat moment heeft u nog 14 dagen om te betalen.

Klachten
Heeft u een klacht over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Dan vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Via de mail: info@rvsbevestigingen.nl, telefonisch: 0853031745 of per post: Handelsweg 15, 1851 NX Heiloo.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar RVSbevestigingen.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Retourinformatie:
Heeft u een verkeerd product besteld of bevalt een product u niet? Dan kunt u ervoor kiezen om het product te retourneren. Wij hanteren de volgende regels bij het retourneren van een product:
U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van een modelformulier wat u kunt vinden onderaan de website, onder de noemer " Retourneren".


Bijlage I  ( onderaan website met de term "Retourneren" )  : Modelformulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:  
RVSbevestigingen
Handelsweg 15 
1851 NX Heiloo
info@rvsbevestigingen.nl